Az itboard a nemzetközi médiavilágban teljesen egyedülálló havonta megjelenő nyomtatott magazin, amely öt különböző gazdasági szektor közép- és felsővezetőit szólítja meg, miközben egyfajta kommunikációs felületet teremt az ict-világ és a gazdasági szektorok között. A magazin a jármű-közlekedés, szépség-egészség, pénzügy, ingatlan-lakáskultúra és energetika-közmű szektorokat öleli át.

Ami a kiadvány tartalmát illeti, egyedi tartalmi felosztás és stílus jellemzi: nem egy klasszikus magazin, sokkal inkább az öt szegmensről szóló vezetői összefoglalók gyűjteménye. Megjelenése rendhagyó és összetéveszthetetlen a többi médiatermékkel. 

A havilap első száma 2012. szeptember 25-én jelent meg. 

A nyomtatott magazin megrendelő itt.

Cikk nyomtatása

Példamutató ökodizájn

2014. 12. 27.
A közelmúltban a spanyolországi Zamorában átadott, privát üzemeltetésű idősek otthonaként működő intézménynek – kiemelkedő építészeti értékének köszönhetően – hamar híre kelt. A mezőgazdasági övezetbe tökéletesen illeszkedő épület a fiatal, és máris szakmailag méltán elismert tehetségű madridi épít...

Szezám, tárulj!

2014. 12. 12.
Pár éve a kényelem csimborasszójának számított, ha az ember távirányítóval, egy pittyentéssel tudta nyitni a kerti és a garázskaput. A modern ember azonban már ezt is az okostelefonjáról intézi.

A mobilfizetés forradalma?

2014. 12. 05.
A nemrég debütált új iPhone készülékek legnagyobb vívmánya valójában nem a készülék, hanem az új szolgáltatás, az Apple Pay bevezetése. Nfc alapú fizetéssel már sokan próbálkoztak, a legtöbb okostelefonban van is ilyen chip, de a funkciót még csak kevés helyen lehet kihasználni.

Zökkenőmentes partnerváltás

2014. 12. 10.
Alapos előkészület után alig több mint három hónap alatt cserélte le korábbi informatikai üzemeltető partnerét Magyarország egyik legnagyobb energiaszolgáltatója.

Ultrahanggal működik az okos chip

2014. 12. 05.
Egy vezeték és elem nélküli készülék lehet az orvosi informatika következő nagy dobása. A prototípus már elkészült, működik is.